Få den bedste hjælp til begravelse hos den lokale bedemand i Slagelse

02 december 2019 Astrid Pedersen
Få den bedste hjælp til begravelse hos den lokale bedemand i Slagelse

Når et kært og elsket familiemedlem, eller måske en nær ven, går bort, står man som pårørende til den afdøde tilbage med et tomrum der hvor han eller hun før befandt sig. Man siger, at sorg er kærlighed, som ikke kan finde hjem – og uanset hvor godt man mener sig forberedt på denne dag, kan ingen forberede én på følelsen af at have mistet den person, som gav en liv, omsorg, kærlighed eller sit ufortyndede venskab.

Få hjælp i forbindelse med begravelses forberedelser

Tiden efter et dødsfald er en tid, der kalder på refleksion og eftertanke, og muligheden for at søge trøst hos andre efterlevende, som deler sorgen og savnet. Desværre er den periode, som følger umiddelbart efter et dødsfald, også fyldt med praktiske opgaver, som skal løses inden for meget kort tid.

Står du som efterlevende med det overordnede ansvar for disse opgaver, kan det hurtigt komme til at virke ganske uoverkommeligt. Så er det godt, at du kan få en advokat til at hjælpe med opgørelse og deling af boet samt det øvrige papir arbejde og en marskandiser til at hjælpe med tømning og rydning af de materielle effekter i den afdødes bolig – det såkaldte dødsbo. Og i forbindelse med selve begravelsen og bisættelsen er den lokale bedemand din nærmeste allierede.

Hvad kan bedemanden hjælpe med?

Bedemanden er som regel den første person, man kontakter ved et dødsfald. Udover det, at bedemanden forestår såvel kisteilæggelse som transport af den afdøde til kapellet og kirken, kan han eller hun også hjælpe med mange andre ting. Du kan for eksempel få assistance til indhentning af begravelses hjælp fra kommune eller privat forsikring, udfærdigelse og indrykning af dødsannonce, samt booking af lokaler til gravøl, frokost eller reception.

Leder du således efter en dygtig bedemand i Slagelse, kan du læse mere på bedemand-berner.dk

Flere Nyheder