Få hjælp til at inddrive penge med inkassofirma

30 november 2019 Anne-Mette Hansen
Få hjælp til at inddrive penge med inkassofirma

Kunder der ikke betaler til tiden? Gentagne udsendte rykkere. Og stadig ingen betaling? Det er altid en træls situation at stå i, når kunden ikke betaler til tiden for varen eller den udførte service. Det kan være svært selv at få pengene i hus, og derfor er det altid en god idé at alliere sig med et inkassofirma. Så du hurtigt kan få hjælp til at inddrive dine penge, når den trælse situation opstår. 

Hvordan fungerer inkasso?

Du indgiver almindeligvis en sag til inkasso efter gentagne rykkere. Det kan være 3 eller flere. Derefter overgår sagen til inkassofirmaet. Det vil sige, at det faktisk ikke længere er din bekymring. Inkassofirmaet gør nu alt, hvad de kan for at inddrive dine penge med rykkergebyrer og sagens omkostninger. 

Hvilket inkassofirma skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige inkassofirmaer. Collectia er et af dem. Hos Collectia får du effektiv og professionel inddrivelse af dine penge. For at gøre det let og overskueligt tilbyder firmaet 3 forskellige pakker.

One pakken – du betaler 395 kr. pr. sag og 10 % af det opkrævede beløb. 

Plus pakken – her betaler du månedligt 229 kr. og får ubegrænset antal af oprettede sager. Der betales 0 % af det opkrævede beløb. 

Selvbetjening – det koster 0 kr., og du kan oprette ubegrænset antal af sager. 20 % af det opkrævede beløb skal betales. 

Lige meget hvilken pakke du vælger, så er det altid nemt og hurtigt at oprette en sag. Du kan både oprette den på computer eller mobil, når du er på farten. Inddrivelsen begynder, efter du har oprettet sagen. I takt med at inddrivelsen foregår, får du løbende én eller flere udbetalinger. 

Firmaet har 21 års erfaring i branchen og servicerer både små, mellemstore og store, internationale virksomheder. De har derfor den helt rette erfaring og ekspertise til at få dine penge i hus!

Læs meget mere om dette inkassofirma

 

 

 

Flere Nyheder