Glæd familien med citronfromage

Glæd familien med citronfromage

Desserten fra barndommen

Citronfromagen er den gamle mormor dessert, der de sidste par år har fået en renæssance på det danske middagsbord. Desserten kan de fleste nok huske fra deres barndom, da den ofte blev serveret om søndagen førhen. Citronfromage med flødeskum på toppen smager pragtfuldt på en varm sommerdag, da det er en meget let og kold dessert. Desserten er desuden meget let at lave, og du kan tilmed gøre det dagen før, så slipper du for stress og jag, når dine gæster er på trapperne. Citronfromagen kan både serveres som portionsanretning eller i en stor glasskål, der sendes rundt. Uanset anretningen så har du med citronfromagen en både lækker, luftig og syrlig dessert, der er den perfekte ret, når du ønsker at glæde dine venner og bekendte.

Forkæl dine gæster

De fleste har nok et ret så fastlåst billede af, hvordan en citronfromage skal smage. Men den kan faktisk godt varieres lidt. Den kan for eksempel laves i en udgave til diabetikere, og den findes også i en udgave uden æg. Dette kan du blive meget klogere på, hvis du klikker dig ind på online kogebogen Alletiders Kogebog. Her finder du en lang række gode opskrifter på al den mad, der skal til for at forkæle husets gæster. Og vil du så ovenikøbet vise din familie, at du er lige så dygtig en kok som jeres gamle bedstemor, så kan du jo starte med at lave en lækker citronfromage.

Opskrifter fra dine forfædre

Netkogebogen Alletiders Kogebog er et sandt skatkammer af pragtfulde opskrifter på både nye og ældre retter fra det danske og udenlandske køkken. Her er det muligt at dykke ned i vores fælles historie og finde en opskrift frem som for eksempel citronfromage. Hermed får du opskriften på en lækker dessert, der ikke bare skabte glæde på bordet hos dine forfædre, men som også sagtens kan passe ind i vore dages madkultur.