Har dit gulv set bedre dage? Så få udført en gulvafslibning fra Gulvkanonen

07 januar 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Næsten alting bliver slidt med tiden – og trægulve er ingen undtagelse. For selvom de generelt er meget modstandsdygtige, kommer man ikke uden om, at det mister sin glans over tid.

Det er især, hvis man har børn eller kæledyr, at der kan komme ridser og hakker i gulvet. Det kan skæmme hele rummet og få boligen til at se misvedligeholdt ud.
Det er der heldigvis råd for – og det betyder ikke, at du behøver skifte dit gulv helt ud. Med en gulvafslibning fra Gulvkanonen får du et godt, som ser ud som nyt, men som er langt billigere.

Derfor kan en gulvafslibning fra Gulvkanonen være værd at overveje for dig, som synes, at dit gulv trænger til en kærlig hånd.

image

Hvad er en gulvafslibning fra Gulvkanonen?

Selvom det kan se anderledes ud, er skaderne i gulvet ofte overfladiske. Det smarte ved træ er, at man kan slibe det øverste lag af og komme ned til det rene, friske træ nedenunder.

Får du udført en gulvafslibning fra Gulvkanonen, er det præcis dette, der sker. De øverste millimeter bliver slebet af, så man får en ny og ren overflade.

En gulvafslibning fra Gulvkanonen afsluttes derefter med en behandling med enten lud, lak, olie eller sæbe. Hvad man vælger, kommer an på ens krav til vedligehold samt ønsker til udseende.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Så hvad koster en gulvafslibning fra Gulvkanonen egentlig? Det kan være svært at svare på, da det er helt afhængigt af den enkelte opgave.

Hvad der er godt at vide er dog, at du allerede nu kan indhente et individuelt tilbud på en gulvafslibning fra Gulvkanonen. Det betyder, at du får en god idé om prisen, inden du behøver tage en beslutning.

Klik her for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag.

Flere Nyheder