Headhunter kan få fat i nye medarbejdere – der slet ikke vidste, at de søgte nyt arbejde

20 april 2018 Emilie Jacobsen
Headhunter kan få fat i nye medarbejdere - der slet ikke vidste, at de søgte nyt arbejde

Hvis du er på jagt efter en ny leder, direktør eller måske et nyt medlem af IT-afdelingen, hvor det er vigtigt, at vedkommende har en helt særlig viden, så er det en god ide, at du bruger en headhunter. Du kan selvfølgelig slå en annonce op og vente på, at du får en masse ansøgninger. Men det er ikke sikkert, at den rigtige kandidat vil sende dig en ansøgning. For det er slet ikke sikkert, at vedkommende ved, at han eller hun gerne vil have et job i din virksomhed.

Det er der, en headhunter kommer ind i billedet. Han eller hun har følere ude hos en lang række forskellige personer. Det er med til at gøre, at headhunteren kan komme i kontakt med nogle helt andre mennesker, end du kan med din annonce. Headhunteren kan tale med dem, der egentlig er glade for deres nuværende arbejde, men hvor en mulighed for at arbejde i din virksomhed simpelthen ville være for fristende for dem, til at de kunne sige nej til den.

I nogle tilfælde kan det også handle om, at de måske har set opslaget, men ikke har tænkt, at det var dem, som du ledte efter. Hvis det sker, vil en henvendelse fra en headhunter også være med til, at de får mod på at søge stillingen.

Der findes en lang række forskellige headhuntere i Danmark, så det vil derfor ikke være et problem for dig at finde en. Problemet kan opstå, når du gerne vil finde en, der virkelig forstår din virksomhed og kan sætte sig ind i, hvad I har brug for.

Et godt sted at starte, når du ledere efter en headhunter, er altid hos firmaet dedikation.dk. De har mange års erfaring med at finde frem til den helt rigtige kandidat til en lang række forskellige virksomheder.

Flere Nyheder