Husk håndværkerfradraget, når du skal have lavet loftisolering

19 januar 2018 Emilie Jacobsen
Husk håndværkerfradraget, når du skal have lavet loftisolering

Hvis dit hus ikke er så varmt, som du gerne ville have, at det skulle være, er det en god ide, at du ser på, om det er isoleret ordentligt. Det er nemlig langt fra sikkert, at det er det. Hvis det er isoleringen, den er gal med, er det en god ide, at du starter med at få noget ekstra loftisolering ind i huset. Det kan være med til at gøre det meget varmere at bo der. 

Du behøver ikke at være bange for, at det kommer til at koste dig en masse penge. Loftisolering er forholdsvis billigt, der er typisk en fast pris per kvadratmeter. Derudover skal du huske, at du kan trække en del af pengene fra i skat. Du må trække op til 12.000 kroner fra i skat, hvilket er med til at gøre det meget billigt for dig at få det gjort. Når du deroveni medregner de penge, som du kommer til at spare på varme, fordi dit hus er bedre isoleret, kan det faktisk næsten ikke betale sig for dig at lade være. 

Men hvilket firma skal du så vælge til at gøre det? Der findes en række forskellige firmaer, der kan hjælpe dig med at få efterisoleret dit hus og få lavet en god loftisolering, der gør det meget varmere at være i det. Der er faktisk så mange firmaer, at det kan føles som lidt af en jungle. Et af de firmaer, som det er en god ide for dig, at du ser nærmere på, er efterisoleringdanmark.dk. De har mange års erfaring og har nogle meget rimelige priser. 

Generelt er det dog altid en god ide, at du indhenter tilbud fra flere håndværkere, når du skal have lavet en stor opgave. Det er med til at gøre, at du ikke kommer til at bruge flere penge end højst nødvendigt på projektet. 

Flere Nyheder