Hvorfor skal jeg overlade hårfarvning til en professionel frisør?

25 januar 2020 Astrid Pedersen
Hvorfor skal jeg overlade hårfarvning til en professionel frisør?

Mange kvinder vælger selv at farve deres hår. Der findes et ganske overvældende udvalg af hårfarve på markedet – af mere eller mindre tvivlsom kvalitet. Når du køber farve til dit hår i supermarkedet, og selv forsøger dig med at farve dit hår, løber du dog en risiko for et vældig mislykket resultat – og endnu værre konsekvenser.

Ønsker du for eksempel at farve dit hår mørkt, og er det i forvejen kemisk behandlet med permanent væske, afblegning eller hårfarve, kan det sagtens ske, at den resulterende farve bliver en ganske anden end ønsket. Det er ikke ukendt, at man kan ende op med grønt, lilla eller lyserødt hår efter elv at have forsøgt sig med hjemmefarvning. Og det er ikke engang det værste, der kan ske.

Mange produkter til farvning af hår indeholder nemlig kemikalier, som er allergi fremkaldende, eller som kan ætse din hovedbund. Du kan risikere at udvikle kontakt allergi med grimme sår i hovedbunden og skaldede pletter til følge. Mange kvinder er blevet syge af hårfarve middel, og skal derfor holde sig fra kemiske behandlinger – også dem hos frisøren – resten af deres liv.

Hos en dygtig og erfaren frisør ved du til gengæld, at dit hår og din hovedbund er i de bedste hænder. En rutineret frisør med mange hårfarvninger på bagen er ekspert i at vurdere hårets tilstand og beskaffenhed, og på baggrund af denne vurdering beslutte hvilken behandling som er bedst for dig. Så uanset om du ønsker lyse striber, en helfarvning eller en skylletone, kan du trygt sætte dig til rette hos din frisør og lade ham eller hende klare ærterne!

Hvor finder jeg en dygtig damefrisør i Valby?

Er du bosiddende i København, kan du med fordel vælge frisør Capaldi i Valby, næste gang lokkerne skal friskes op. Læs mere på capaldi.dk

Flere Nyheder