Juridisk bistand til professionelle og private

19 juli 2020 Athene Eriksen

Advokat i Århus – Assisterer dig i enhver situation  

Med opstart i begyndelsen af 1900-tallet, er vores virksomhed bygget op på kerneværdierne af advokat-dyderne. Faglighed, professionalisme, etik og integritet er nøgleordene, som bedst beskriver vores arbejdsproces. Med vores hovedkontor i Århus og kontor i København, har vi 95 kyndige og veluddannede medarbejdere, med 1438 års samlet erfaring. Vi er specialiserede inden for 20 forskellige områder, så uanset hvilken situation du måtte befinde dig i, er vi her til at hjælpe dig.

Vi arbejder både med erhvervsret til professionelle og lovgivning til privatpersoner og med både dansk og international lovgivning. Som virksomhed bryster os af at være innovative og fremtidsorienterede og udvikler os løbende, som verdensituationen ændrer sig. Vi arbejder altid på at finde nye vinkler og måder at anskue din individuelle sag, så du er sikret den bedste, mest effektive og nutidige proces.

Vores mål er at skabe resultater for dig, både på økonomiske og personlige plan. Vi har altid medarbejdere tilgængelige til at tilbyde råd og vejledning, når du har spørgsmål eller der er udvikling i din sag. Din sikkerhed er altafgørende og hos os er du i trygge og professionelle hænder. 

Visionen for vores virksomhed er at være de bedste inden for vores branche. For altid at holde os opdaterede med lovgivningen og sparre med hinanden, så vi er i konstant professionel udvikling. 

Vi er faglige og forretningsorienterede og arbejder altid ud fra vores klienters ønsker og forventninger. Vi skaber løsninger som er gunstige for din bedste interesse, for som vi ser det, er din succes vores succes. Fællesskab imellem klienter og ansatte, er essentielt for at skabe det bedste og mest tillidsfulde samarbejde. 

Har du brug for en advokat og ønsker du at få juridiske detaljer, omkring netop din sag? Så kan du med fordel på ind på advokat århus, hvor du vil kunne finde mere information på området. 

Flere Nyheder