Køb den rette e væske til vaping

07 juni 2018 Astrid Pedersen
Køb den rette e væske til vaping

Vaping er blevet cool – eller, i det mindste mere cool end traditionelle cigaretter. Hvis du er blandt dem, som gerne vil lægge den ildelugtende og usunde vane på hylden, er vaping måske noget for dig. Med vaping kan du skifte de traditionelle cigaretter ud med et nifty apparat, som du kan bruge, når du har brug for nikotin. Og så slipper du for den grimme lugt af cigaret røg, som hænger i tøj, hår, hud, gardiner og møbler.

Hvad er vaping?

Vaping er en slags erstatning for traditionel cigaret rygning. Når du vaper, anvender du et apparat – en såkaldt e cigaret eller ecig – som kører på batterier. En ecig består af et batteri samt en tank – også kaldet en clearomizer – samt en coil (et varmelegeme). Det genopladelige batteri kan have varierende kapaciteter – disse måles i mAh. I tanken opbevares den e væske, man vælger. E væske kan have varierende smag og duft. Når du aktiverer din ecig ved at klikke på en knap, aktiveres varmelegemet. Når du suger på din ecig, genereres den damp, som erstatter den røg, du normalt inhalerer, når du ryger en traditionel cigaret. Dampen ligner til forveksling ”rigtig” cigaretrøg, men hænger ikke i tøjet på samme måde som tjærebaseret røg.

E væske med forskellige dufte – køb dem online

Hvis du går og overvejer at begynde at vape i stedet for at ryge cigaretter, er det en god idé at begynde med et starter sæt fra prodamp.dk. Her kan du købe såvel ecigs som e væske fra kendte og velansete producenter, som lever op til samtlige standarder på området og holder en høj kvalitet. Blandt disse brands finder du Aspire, Kangertech, Prodamp, Eleaf, Joyetech, Innokin, Vision, Sigelei, VaporShark, Ehpro, Asmodus, Imren, Advken, Smowell, OBS, eGo, Sense, HorizonTech, Council Of Vapors, Dovpo, Nitecore, Pioneer4You, Vaptio, Geekvape, Wismec, Nordik, Efest, Demon Killer, Chubby Gorilla og Revolute High-End Aroma. Se dem alle på prodamp.dk

Flere Nyheder