Læs begejstrede blogindlæg om designerurene fra DesignerUre.dk

12 august 2016 Maria Andersen

Har du brug for inspiration til dit næste køb af et lækkert designerur? Eller ønsker du simpelthen mere information om funktionalitet, design, mærker og priser? Så vil vi opfordre dig til at læse om designerure på vores blog. Her kan bloggere med overblik, viden og begejstring informere om udvalget af designerure og fremhæve udvalgte produkters og mærkers egenskaber. Blogindlæggene er til for dig, så det bliver endnu lettere for dig at træffe det rette indkøbsvalg af dit næste armbåndsur. Et ur er ikke kun funktionalitet. Det er også med til at brande dig og dit look og skal derfor gerne matche din personlige stil. 

Om DesignerUre.dk

DesignerUre.dk er en dansk webshop, der som en af de første opstod inden for denne branche. Det er derfor en webshop og et personale med en solid erfaring og viden om både varerne og markedet. Hos DesignerUre.dk kan du købe alle de kendte kvalitetsmærker såsom Citizen, Seiko, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Lacoste, Daniel Wellington, Nexo, Casio og mange andre. Vi har naturligvis også både herre- og dameure samt dykkerure af høj kvalitet. Et køb af ur hos DesignerUre.dk indebærer en høj grad af design, holdbarhed og funktionalitet. Desuden er der prisgaranti på vores produkter, hvorfor der kan spares penge på at handle hos DesignerUre.dk. Kundeservicen er højt prioriteret, og vi informerer hellere end gerne om vores ure og mærker. Skulle der mod forventning opstå problemer med dit ur, tager vores urmager sig af det, så du igen kan få et velfungerende ur. Vi leverer god service fra start til slut.

Blogartikler informerer om designerure

Begejstrede blogskribenter skriver om udvalgte dele af DesignerUre.dk’s varesortiment og giver dermed uddybende oplysninger om vores produkter. Vi vil opfordre dig til at læse disse indlæg og lade dig inspirere. Du kan bl.a. læse om Daniel Wellingtons meget populære ure med trefarvede NATO-tekstilremme, der giver et preppy look, som er in for tiden. DesignerUre.dk sælger både Wellingtons herre- og dameure, der i nogen grad minder om hinanden og har et unisex-udseende. Desuden er Michael Kors’ omfattende og flotte urkollektion gøres der også rede for i adskillige artikler. Endvidere informerer artiklerne om de meget gode handelsbetingelser hos DesignerUre.dk, der bl.a. består af gratis fragt, returret og hurtig levering. Prisgarantien glæder bloggerne sig også over, idet de kan købe ure hos DesignerUre.dk, hvor man sparer op til 40 % af prisen. Har du lyst til at lære nye mærker at kende, er der også rig mulighed for det i vores blogindlæg, der omhandler mange forskellige designerure.  

Samspillet mellem bloggen og hjemmesiden

Benyt dig af samspillet og skift mellem besøg på bloggen og DesignerUre.dk’s hjemmeside. Det giver dig en optimal forudsætning for at foretage den helt rette investering i dit næste ur. Vær også opmærksom på, at du pga. prisgarantien kan spare så mange penge, at det er en mulighed at købe flere ure, som du kan bruge til forskellige lejligheder. Gå på opdagelse i vores blog og hjemmesideunivers. Bliver du i tvivl om noget i forbindelse med læsningen, er du meget velkommen til at kontakte os.     

Flere Nyheder