M3S Murer – din murer i Stenløse

25 november 2019 Astrid Pedersen
M3S Murer - din murer i Stenløse

Bor du i eget hus, vil du med tiden opleve, at facaden falmer, der opstår revner i husets fundament eller sokkel, eller at skorstenen trænger til en kærlig hånd. Mange af disse opgaver bør du ikke selv give dig i kast med – her er det en rigtig god idé at få en faglært murer på sagen.

Hvorfor skal jeg lade M3S Murerentreprise forestå mit murerarbejde?

Når du står for at skulle vælge den murer, som skal varetage opgaven med opmuring af vægge, skorstene eller andre indendørs eller udendørs murerarbejde, kan du roligt vælge M3S Murerentreprise. M3S Murerentreprise er en murer virksomhed med base i Stenløse i Nordsjælland, som med tyve års erfaring på bagen glad og gerne påtager sig murer opgaver i alle størrelser og af samtlige typer og omfang.

Blandt andet har M3S Murerentreprise specialiseret sig i opgaver i forbindelse med entreprise, for eksempel tilbygning og ombygning af private boliger. M3S Murerentreprise er i denne forbindelse behjælpelig med alt fra rådgivning og vejledning omkring konstruktion, udførelse og valg af materialer over udfærdigelse af tegninger og visualiseringer til selve den praktiske del af murer arbejdet. Står du med et badeværelse eller et køkken, der skal renoveres, kan M3S Murerentreprise ligeledes hjælpe – i denne forbindelse med opgaver så som lægning af fliser og opsætning af klinker, og andet murer relaterede arbejde.

Renovering af hus ved M3S Murerentreprise

M3S Murerentreprise kan samtidig hjælpe dig hvis du ønsker at energi renovere dit hus – for eksempel gennem ekstra isolering af ydermure. Og har dit hus brug for en gennemgribende facade renovering, er M3S Murerentreprise også på pletten med tiltag så som reparation af sætningsskader, udskiftning af ødelagte sålbænke, pudsning, vandskuring eller kalkning, eller blot reparation af mursten og nye fuger i facaden. Du kan finde din lokale murer Stenløse på m3smurer.dk 

 

Flere Nyheder