Mød en god og omsorgsfuld børnetandlæge

09 januar 2020 Søren Black
Mød en god og omsorgsfuld børnetandlæge

Få et naturligt forhold til tandlægen

Det bedste du kan gøre for dine børn er at sende dem til tandlægen. For nok er et tandlægebesøg ikke nogen fest, men det er stadig nødvendigt, at du og ikke mindst dine børn med jævne mellemrum får bisserne tjekket af en professionel tandlæge. Når det kommer til de mindste, så er det vigtigt, at de møder en god børnetandpleje, der kan tage godt imod dem. En sød tandlæge der både kan rense tænderne, og lære de mindste, hvor vigtigt det er, at børste tænder hver eneste dag. Bliver børnene først trygge ved at komme på besøg i tandlægens stol, kan de få et naturligt forhold til det at gå til tandlæge. Dermed er der gode chancer for, at de også vil gå til tandlæge som voksne. Det betyder så igen, at de kan undgå at få en masse huller, der senere skal fyldes op med plastik. Hos tandlæge Ulf Kretzschmer finder du din private børnetandlæge i Bramming.

Et godt alternativ til den kommunale tandpleje

Har du oplevet, at der er lidt for meget stres på hos den kommunale tandpleje, så er tandlæge Ulf Kretzschmer et virkelig alternativ. Her er der tid til at tage sig ordentligt af dit barn, så det ikke får en dårlig oplevelse hos tandlægen. En fritvalgsordning betyder, at du med en egenbetaling på 35 procent kan sende dit barn til kontrol hos tandlæge Ulf Kretzschmer. Og disse penge kan være givet virkelig godt ud. For mange af os voksne springer gerne tandlæge besøget over. Mon ikke det skyldes dårlige oplevelser i tandlægens stol fra barndommen.

Undgå tandlægeskræk

Hos tandlæge Ulf Kretzschmer kan du få lavet alt lige fra plastfyldninger til kroner og implantater. Alle behandlinger finder sted i trygge og tillidsvækkende rammer. Det betyder, at du altid kan sende dine unger afsted til en børnetandpleje her og være sikker på, at behandlingen gennemføres så omsorgsfuldt og betænksomt, at ingen børn kommer hjem med en udpræget tandlægeskræk.

Flere Nyheder