Når pigeaftenen skal være ekstra festlig

07 november 2017 Astrid Madsen
Når pigeaftenen skal være ekstra festlig

Skal pigeaften eller polterabend være ekstra festlig? Er der brug for et flot og pikant indslag til at gøre festen til noget helt særligt? Så er det pole dancer og mandlig stripper Mikael Christiansen, man skal have fat i.

Mikael Christiansen har som mål altid at levere et forrygende show, uanset anledning. Som en veltrænet og dedikeret udøver af både strip, dans og poledance, går han meget op i at holde sig i form, så han altid kan give det ultimative show. Det er vigtigt for ham, at kunden er med til at forme, hvordan hvert enkelt show skal forløbe, så tilskuerne har en sjov oplevelse. For de frigjorte, der gerne vil have en ekstra fræk oplevelse, er det muligt at bestille mandestrip, hvor alt tøjet tages af, en såkaldt full monty, eller måske endda en lapdance. Uanset hvor frækt det skal være, er der garanteret et underholdende show, når Mikael rykker ud og optræder!

Mikael Christiansen er en af de dygtiste til sit fag i Danmark, og mestrer både underholdende strip og imponerende pole-tricks. I 2014 blev han danmarksmester i pole dance, og fik dermed slået sit navn fast som en danser og stripper, der er teknisk dygtig og ikke mindst forstår at servere et godt show.

Flere Nyheder