Så er det brunchtid

22 august 2016 Camilla Skøtt

Skal du holde børnefødselsdag eller en anden afslappet komsammen, så er det nye hit brunch. Og ikke en brunch der kræver, at du står i køkkenet i flere timer inden dine gæster kommer men derimod brunch ud af huset.

Med et professionelt cateringfirma kan du få den lækreste brunch, og samtidig kan du finde tid til at være sammen med gæsterne uden at stresse over maden. Brunch er et uformelt måltid, der er nemt, hyggeligt og velsmagende – og så er det som regel noget alle kan lide. Også børnene.

Så let er det

Med levering af brunch får du de lækreste retter anrettet på fine fade, og det eneste du skal gøre er, at lune pølser, æg og frikadeller. Ingen besvær og ingen stress. Brødet er friskbagt, og kvaliteten i top.

Server kaffe og te til de voksne og juice til børnene, så bliver alle glade.

Børnefødselsdag eller venindehygge

Brunch er en klar vinder, når det kommer til børnefødselsdage, hvor der både er børn og vokne. De mange forskellige retter gør, at der helt sikkert er noget for alle, og de fleste cateringfirmaer lader dig desuden selv sammensætte din menu.

Skal du hygge med veninderne, så er brunch leveret til døren bestemt også pengene værd – og det gør bare værtinderollen så meget nemmere. Du kan altid give den lidt ekstra ved at lave friskpresset juice og supplere med lækre bobler.

Hvorfor få mad ud af huset?

Det er nok rimelig tydeligt, at vi her på bloggen mener, at mad ud af huset er noget af det bedste man kan gøre for sig selv og sine gæster. Det skyldes to ting:

Først og fremmest så elsker vi mad. Og vi elsker at dele den med vores venner og familie, for så bliver fornøjelsen endnu større. 

Den anden grund ligger sig ret tæt op ad den første. Vi elsker jo mad, og vi elsker at have gæster – men en af de ting vi ikke elsker, det er at stå i køkkenet og svede over gryderne, fordi der skal kokkereres. Man går glip af samværet, hyggen og familietiden og det er der ikke noget mad, der er værd. 

Så derfor: bestil din mad hos et professionelt cateringfirma og nyd at du kan have fokus på dine gæster. Hele dagen. Og vælger du brunch ud af huset, så får du oven i købet en enkel og let anretning – og det samme med oprydningen. 

Bedre bliver det ikke.

Flere Nyheder