Søg et lån online nemt og hurtigt

14 april 2020 Lotte Hindsberg
Søg et lån online nemt og hurtigt

Nogle gange kan det være nødvendigt at låne penge her og nu og det ikke er muligt at vente de 3 uger, det normalt tager en almindelig bank at gennemgå en låneansøgning. I dag er det heldigvis ikke nødvendigt at vente på banken. Det er muligt også at ansøge en online bank eller i en butik, hvis du ønsker at købe en ting. F.eks. en telefon eller en bærbar computer. 

Et online lån er kendetegnet ved, at det er hurtigt og nemt at ansøge og ud over at banken ikke beder om sikkerhed, så har man svar indenfor få minutter.

Hvad kræver det at ansøge

Et online lån er kendetegnet ved, at banken ikke har de store krav. Ofte er det små beløb de udlåner, modsat en almindelig bank, som låner ud til en bil eller et hus. 

Er det et lille forbrugslån du gerne vil låne til, er der ganske få krav. Et af dem er at du skal have et NemID. Det skal bruges til at underskrive lånet. Udover det, er det et krav at du har en e-mail. Har du ikke en e-mail kan banken ikke sende dig et tilbud. Banken har derudover også et krav om som de deler med andre banker at du skal være over 18 år og myndig og så skal du have en dansk folkeregister adresse. Opfylder du disse krav, vil du som udgangspunkt få et positivt svar fra en online bank. Hvis du ønsker at låne et større beløb, kan der være et krav om, at du skal fremvise dokumentation på, at du har en indtægt. Det kan være via lønsedler. Søg lån hos flere banker. 

Står du i RKI kan du i nogle tilfælde stadig låne penge i nogle banker, men du bør forvente at kravene er meget skrappere. Det vil ofte bero på en individuel kreditvurdering.

Flere Nyheder