Undgå, at dit butiksinventar fylder for meget

19 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Undgå, at dit butiksinventar fylder for meget

Du ejer måske en butik, hvor du har fået købt en masse godt inventar fra https://www.manneq.com/ , som du nu gerne vil have gjort plads til i butikken.

Problemet er så bare, at du har købt meget på én gang, og selvom du kan finde meget spændende i den butik, og der bestemt er meget brugbart at handle hos dem, så skal man også lige gøre sig overvejelser over, om man har plads til det.

Så smarte ville være, hvis man køber de ting, mens man er ved at overgå til en weekend, så man for eksempel kan modtage det en fredag og så bruge weekenden på at fordele det i selve butikken og lageret efter, hvor man skal bruge det, og hvad man skal bruge mest.

Er man nemlig seriøs omkring ens forretning, så bruger man da gerne en weekend på det, og eventuelt kan man betale nogle ansatte fra at hjælpe en i den weekend.

For det er næsten ikke noget mindre indbydende for kunderne, hvis alt det nye inventar flyder omkring i butikken, som de bevæger sig rundt for at finde de varer, de gerne vil have, hvis du har en fysisk butik, som kunderne kan besøge.

Det bliver svært for kunderne at regne ud, hvad der er til salg, hvor lageret begynder, og hvorfor det slutter, og før du har set dig om, så står der måske en kunde ved disken med noget inventar, du skal bruge, som de efterlyser prisen på, fordi de tror, det er noget, de kan købe, som der endnu ikke er sat pris på.

Eventuelt skal man møde tidligere ind den dag, hvor man modtager inventaret, så man kan bruge morgenen på i det mindste at fordele det meste af inventaret, inden man åbner butikken, så stedet ser bare nogenlunde indbydende ud for de besøgende.

Flere Nyheder